Din städfirma i Stockholm

StädHar du ett behov av att få ditt hem städat kontinuerligt eller är du ett företag som letar efter en städfirma i Stockholm som kan utföra din trappstädning? Vare sig du är privatperson eller ett företag så erbjuder vi er olika former av städtjänster.

Vad vi gör

Vi är ett städföretag i Stockholm som utför städningar av olika slag. Våra kunder finns både bland företag och privatpersoner. Vi har flexibla lösningar och kan skräddarsy efter olika behov.

Vad vi erbjuder:

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Golvvård
  • Kontorsstädning
  • Fönsterputsning
  • Trappstädning

Hos oss på Städenergi kan du boka städning som utförs varje vecka eller anlita oss för större städningar så som en storstädning, flyttstädning eller en byggstädning. Behovet av städning kan variera och vi löser dem när de uppstår. Vi utför både regelbunden städning och tillfällig städning med lika stor proffsighet.

Nöjd kundgaranti

Vår personal har många års erfarenhet av städning och du kan känna dig trygg med att anlita oss för all sorts städning. För att ytterligare ge dig en garanti så har vi något vi kallar nöjd kundgaranti. Den innebär att du kan höra av dig till oss om det är så att du inte är nöjd med städningen så åtgärdar vi det inom 48 timmar. Vi sätter dig som kund i fokus och bara det bästa är gott nog. Vi är nöjda om du är nöjd. Vi värdesätter alla våra kunder och vill ge dem det bästa.

Hör av dig till oss

Kontakta och anlita oss som när du har behov av storstädning i Stockholm eller andra sorters städning. Vi kan berätta mer om vad vi erbjuder men även komma överens om flexibla och anpassade lösningar som passar just dig. Vi finns att nå både via mail och telefon. Tveka inte, kontakta oss redan idag! Du når oss på städföretagstockholm.se

22 Jun 2014