Cool pryl med Paradise Herbs ekologisk ashwagandha

Ekologisk ashwagandha är en produkt som är helt naturlig, som nu finns att få i form av kapslar. Kanske inte är en pryl, men det är coolt att det är en produkt som kan göra både och så att säga. Den är nämligen adaptogen När något är det så kan den som i detta fall antingen ge energi, eller lugna sinnen. Ashwagandha betyder ”att ge styrka som en häst”. Denna ört används inom Ayurveda och den är känd som en tonic som föryngrar.

Chaga finns i tablettform

Chaga tabletter är för dig som vill äta naturliga produkter för mage, hjärta och lever. Chaga är även känt under namnet sprängticka. Det är en parasiterande svamp som lever på björkar. Detta har varit folkmedicin i flera hundra år, både Kina och Ryssland har använt och använder den för olika åkommor. Chaga har bland annat även dessa hälsofördelar:

  • Stödjer immunförsvaret
  • Stödja kroppens förmåga att eliminera gifter
  • Matsmältningen
  • Antibakteriella och desinficerande egenskaper vid behandling av gastrit och andra gastrointestinala tillstånd

Beställ Chaga och Ashwagandha på iForma

Både Ashwagandha, Chaga och många andra bra och naturliga hälsoprodukter hittar du på iForma.se. Du kan beställa alla produkter på nätet. Du hittar även produkter som är bra för träning och vikt. Det finns även rawfood, superfood, detox samt vitaminer och naturliga kosttillskott. Med dessa produkter kan du bli mer välmående. Se även deras sortiment av hushållsprodukter!

12 Feb 2016