Foundation från bareMinerals

Om du är ute efter en riktigt bra foundation, kolla in id bareMinerals foundation - det är en foundation om vi verkligen kan rekommendera. Varför då frågar ni er kanske, särskilt när ni ser priset - den kostar ju lite mer än en vanlig foundation.

Jo, svaret är enkelt. bareMinerals foundation är inte bara snygg utan även miljövänlig. Den är tillverkad från naturliga produkter och mineraler, vilket gör att den inte bara får dig att se lite snyggare ut utan även hjälper din hud. Det är hudvård och smink i en och samma produkt, precis som med alla produkter ur bareMinerals produktion.

Vi tycker att det är värt att betala lite extra för att inte skada ens hälsa med allergiframkallande kemisk kosmetika, därför rekommenderar vi bareMinerals även om du får slanta upp lite mer än för Mass Produced Chemical Foundation... Som sagt, vi använder ju smink för att få oss att se snygga ut, men om sminket samtidigt förstör vårt ansikte är det ju inte så bra, eller hur? Då hamnar man i ett ekorrhjul, å ena sidan blir ens hud sämre på grund av alla kemikalier, så man måste använda mer och mer kemikalier för att den ska se normal ut, och så vidare, och så vidare.

Ett lite extremt exempel? Javisst, men varför inte passa på att använda naturlig kosmetika istället? Förutom att det är bra för dig så är det också bra för vår planet, för vår miljö, för våra barn och barnbarn och alla kommande generationer!

15 Oct 2014