Beställ mattor online

MattaRugVista är en mattbutik som funnits online sedan november 2011. Mattbutiken säljer maskinknutna mattor. Såväl orientaliska som moderna mattor. Hemsidan finns översatt till många språk och mattor säljs över hela Europa. Mönstrena och designerna är av ovanlig art. Något som utmärker RugVista, förutom, de många formerna, färgerna och storlekarna, är de olika materialen.

Här finns allt från chenille, ull och viskos till polypropylene och akryl. Alla mattorna är tydligt fotograferade i olika vinklar, och det finns en förstoringsfunktion som du kan använda för att se färger och mönster på nära håll. Beställer du mattor har du alltid 30 dagars öppet köp. Det finns många olika betalningsalternativ; du kan välja faktura, banköverföring eller att, om det passar bättre, betala med kreditkort.

När det gäller leveranser, kan du välja mellan att få mattan hemskickad eller, för den delen, till jobbet. Det finns även möjligheten att välja ett utlämningsställe som ligger nära ditt hem. Oavsett vad du väljer så har du mattorna hemma på golvet mycket snabbt, vanligtvis inom en till två dagar. Om du är nyfiken på vad andra kunder tycker, så kan du läsa kundrecensioner från folk i olika länder under fliken kundrecensioner. Det finns även en Facebook-sida som uppdateras ofta med produktnyheter och annat som rör hemsidan.

20 Feb 2012