Bra handtag till köket

dörrhandtagNär man ska renovera sitt kök är det lätt hänt att man fokuserar på de ”stora” sakerna – var ska kylskåpet stå? Vilken färg ska bänkskivan ha? Var ska jag placera handfatet? Vilken typ av skåp vill jag ha? Vad för färger ska köket gå i? Det är lätt hänt att man glömmer bort att tänka på detaljer, att man helt enkelt tar första bästa saker som ser snygga ut utan att tänka på att även sådana saker som handtag måste passa bra in med det generella konceptet, annars blir resultatet lätt inte så bra som man förväntat sig.

Vad ska man då göra om man skapat sitt drömkök, men först efteråt inser att handtagen inte riktigt passar in? Är det bara att riva ner hela köket och bygga nytt från början, något som går på flera tiotusentals kronor? Självklart inte, om man inte är miljonär och tycker att det är kul att stå utan kök under renoveringsperioden är det en katastrofalt dum idé.

Nej, lösningen är självklart att köpa nya handtag till ens köksluckor! Kolla här så ser du en hemsida som säljer en mängd olika dörrhandtag, anpassade för de flesta typer av kök. Misströsta inte – köp bara nya handtag, att byta handtag går ju på ett par minuter så det blir ingen direkt stor investering, varken tids- eller pengamässigt!

19 Mar 2012