Canvastavlor till morfar och mormor

Gammalt par håller barn - canvastavlaMorfar och mormor är båda födda samma år, 1943, och inom loppet av en månad (13 augusti och 10 september), så när det vankades 70-årskalas beslöt sig de för att fira tillsammans. Alltså behövde jag klura ut bra presenter till dem, jag önskade köpa en gåva som var personlig, men samtidigt inte alltför klyschig. Något som gjorde saken ännu svårare var faktumet att de fyllde just 70 år – i den åldern har man ju det mesta av materiella saker som man kan tänka sig vilja ha!

Därför blev jag oerhört glad när en vän till mig tipsade om canvastavlor, alltså om tavlor på canvasduk som man kan trycka upp ens foton på. Kollade på nätet och resultatet såg oerhört snyggt ut, så jag bestämde mig för att ge bort en snygg canvastavla till dem.

Det var ett problem med det... vad för bild skulle jag välja? Först och främst behövde ju bilden vara i bra kvalitet, för det andra något som mormor och morfar skulle kunna tänka sig hänga på väggen, för det tredje något som fick dem att minnas någon lycklig period i deras liv.

Efter att ha tänkt under lång tid kom jag på att jag ju hade en bild strax efter att deras första barnbarn föddes, där mormor höll barnet medan morfar höll om mormor och log. Det var rätt bild! Jag laddade upp den online och fick hem en färdig canvastavla en vecka senare – och numera är denna bild upphängd i mina morföräldrars sovrum. Så om ni behöver en bra och personlig present till någon – tryck upp en canvastavla!

17 Oct 2013