Faktureringsprogram för hemmahandlaren

Du som säljer varor hemifrån, det kan vara t.ex. stickade tröjor eller småsouvenirer, i en liten skala behöver ett faktureringsprogram som är lättanvänt, smidigt och smart – du ska inte behöva spendera flera timmar för att skicka ut lite fakturor då och då. Visserligen kan du kanske klara dig med att använda fakturamallar i till exempel Word eller Excel, men det kommer vara krångligt i längden. Dessutom är du helt oskyddad ifall din dator skulle krascha – dina fakturor är borta och that’s it!

Om du använder ett faktureringsprogram vet du också att programmet kommer se till att du anger de uppgifter som behövs på fakturan, såsom organisationsnummer och adress. Det händer annars lätt att du missar det om du fakturerar manuellt. Dessutom är fakturamallarna i faktureringsprogram oftast snyggare och lämnar ett klart bättre intryck än om du skickar vanliga fakturor gjorda i Word- eller Excelmallar!

Om du är hemmahandlare kommer du dock inte vilja ha ett svåranvänt och krångligt faktureringsprogram, eller ett dyrt sådant. Det är viktigt att ditt faktureringsprogram fungerar smidigt och problemfritt, utan att krångla och utan att du behöver slösa timmar på att lära dig det. Eftersom du inte skickar hundratalet fakturor i veckan behöver du något som är enkelt, punkt slut.

Ett mycket bra och enkelt faktureringsprogram är Faktura24. Det har alla funktioner som du som hemmahandlare kan tänkas behöva – det är väldigt enkelt att komma igång, det går att skicka och skapa fakturor med några få musklick, allt är glasklart från första början och du är igång i princip direkt! Dessutom är det billigt - 59 kronor i månaden för dig som inte fakturerar mycket! Ja, och du kan testa allt gratis i 30 dagar utan några som helst krav på motprestation.

Vad kan man säga mer än att Faktura24 är ett perfekt faktureringsprogram för dig som är hemmahandlare…?

19 Sep 2012