Gåvokort räddade vår jul

GåvokortI början av december i fjol var jag inne hos vår chef och pratade om en större affär vi var på väg att genomföra. Efter att vi diskuterat alla viktiga frågor ställde hon en annan orelaterad fråga till mig som fick mig att bli paff – nå, har du köpt in företagsjulklapparna än? Eftersom vi arbetade på denna större affär under en längre tid hade jag helt glömt bort att det var min tur att ordna företagsjulklappar (vårt företag ger bort gåvor till sina anställda till jul samt till midsommar, innan sommarsemestrarna, och varje gång är det en annan av företagets medarbetare som är inköpsansvarig för presenterna).

”I ärlighetens namn så har jag inte hunnit tänka på det så mycket med tanke på hur mycket jobb vi haft på sistone”, var mitt något undvikande svar. ”Men jag lovar att jag kommer ta tag i det och allt kommer bli bra, du behöver inte oroa dig!”

Denna dag satte jag mig vid datorn och började göra upp en lista över potentiella presenter. Det var ingen rolig läsning, allt kändes så tråkigt så jag gick ut till närmaste varuhus... och det tog mig kanske 10 minuter att vända och springa tillbaka till datorn. Jag förstod nämligen ganska så snabbt att jag inte har tid eller tålamod nog att traggla mig igenom varuhusets alla hyllor och navigera mig igenom havet som är alla julhandlare.

Efter någon timmes sökande hittade jag www.gavokort.eu, en sida som specialiserar sig på att sälja gåvokort till just företag. Mottagarna av gåvokorten kan själva välja present bland ett urval av olika varor, och dessa presenter skickas direkt hem till mottagarna. Jag uppskattade verkligen designen på korten, de var verkligen snygga och att de levererades direkt till vårt företag mot faktura passade oss utmärkt.

Gåvokorten visade sig vara en populär julklapp – de räddade verkligen vår företagsjul!

4 Oct 2013