Hitta din drömlokal i Lund eller Helsingborg

Lund och Helsingborg

Modernt kontorIdag är intresset för lediga lokaler större än någonsin. Privatpersoner såväl som företag behöver uppgradera, nedgradera, expandera och ibland helt stänga ner - i takt med tidens skiftningar. Man behöver kanske en helt ny lokal, eller flytta till ett nytt område - anledningarna till varför man vill köpa eller hyra lokaler är många och västskånska städer, som Lund och Helsingborg, är strategiskt intressanta på grund av Öresundsförbindelsen.

Lund och Helsingborg är på intet sätt lika varandra som städer. Helsingborg är en forna industristad medan Lund är ett av Sveriges akademiska högsäten. I Lund finns ett stort omlopp av invånare tack vare universitetet, medan invånarna i Helsingborg är mer stabila. Ändå är efterfrågan på lediga lokaler stor i båda dessa städer och som en fastighets- och lokalförmedlare med framförhållning så satsar Relier Öresund stort på dessa två städer.

Att köpa eller hyra lokaler

I jakten på nya lokaler är den första frågan alltid om det är ett köpesobjekt eller ett hyresobjekt man är ute efter. Det är i regel en lättbesvarad fråga eftersom det oftast beror på ens budget och/eller ens verksamhetstyp. Fördelar finns både med att hyra och köpa lokaler, den frågan kan bara du själv ta ställning till.

Innan man ger sig ut på lokaljakt ska vissa saker vara något sånär fastställda. En utgångsmall är alltid viktig, sedan gör det inget om man stretchar detaljerna allt eftersom. Skriv ner dina önskemål kring följande punkter:

  • Budget
  • Läge
  • Lokalens storlek
  • Ändamål

Relier Öresund

Relier Öresund har de senaste tre åren vunnit pris för att vara regionens bästa fastighetsförmedlare. Det är ett genuint, erfaret och professionellt företag med sann framåtanda. För den som är intresserad av att hitta en lokal är Relier AB:s tjänster helt gratis, så man har inget att förlora på att kontakta dem.

Man kontaktar Relier AB antingen via telefon eller e-mail, men besök på något av kontoren i Malmö eller Helsingborg går också utmärkt. Det finns mycket hjälp att få på relier.se, men hittar man inte det man söker där så är personlig hjälp ännu effektivare. Kom ihåg att hjälpen är helt kostnadsfri för dig som önskar köpa eller hyra en lokal i Lund eller Helsingborg.

20 Oct 2013