Kökstillbehör och bakredskap som göra matlagningen ännu roligare

BakredskapDet går ju många olika matlagnings – och bakprogram på TV på olika kanaler nu vilket måste tyda på ett stort intresse. Det växer också upp fler och fler webbshoppar som säljer köksprylar och bakprylar. Man kan också se att det gått både lite status och mode i det här med matlagning och bakning.

Många av prylarna man kan köpa till köket är både exklusiva, dyra och design, färg och utseende har också blivit allt viktigare.

Och visst – varför skall man inte kunna omge sig med snygga, färgglada och ofta faktiskt också praktiska redskap i köket likväl som i andra delar av sitt hem. Speciellt om man verkligen tillbringar mycket tid där och man har matlagning och/eller bakning som sin hobby – inget fel i det. Jag menar, hur många män kostar inte på sin bil dyra lättmetallfälgar eller andra extratillbehör bara av ren fåfänga och för att man tycker det ser coolt och snyggt ut.

Och jag tror att det finns en gnutta fåfänga inom de flesta av oss – mer hos en del, lite mindre hos andra och jag tror det bidrar till ökad inspiration och gör det ännu lite roligare – att spendera tid i köket om man omger sig med lite roliga och snygga prylar.

Då det gäller bakning så kan man t.ex. här hitta bakredskap som är både färgglada, har roliga former och en del som är riktigt praktiska. Färg kan man ju t.ex. välja så att det matchar färgsättningen i köket eller bara som en glad färgklick.

Då det gäller kökstillbehör så finns det ett ännu större utbud av roliga, coola, praktiska, snygga, färgglada kökstillbehör.

Vem vill inte ha en F.A Porsche kockkniv i köket – både namnet och kniven i sig utstrålar ju status. Det är en japansk kockkniv s.k Santoku. Av många ansedd som inte bara den bästa utan även den snyggaste Santokun.

Jag brukar oftast handla kökstillbehör och bakredskap hos webbshoppen Koketcetera.se – som också har en liten butik i Göteborg. Den drivs av 2 jättemysiga tjejer – Anneli & Carina och det känns att de har ett omsorgsfullt och noga utvalt sortiment med bra grejer. De har dessutom snabba leveranser – men det kanske även de andra webbshopparna har – det har ju blivit en överlevnadsfråga nu om man driver en webbshopp – bra kundservice, snabba leveranser och bra priser.

10 Jan 2014