Rätt dysa för säkerheten

Att ha dysor av kvalitet som håller en fin, exakt design är centralt inom branscher där man måste kontrollera flöden i kraftfulla eller rent av farliga maskiner och konstruktioner. Du som arbetar i dessa branscher vet hur viktigt det är att finna leverantörer som har kunskap kring konstruktion samt praktisk användning och underhåll och kan hjälpa till med skräddarsydda lösningar som faktiskt fungerar. Så nästa gång du behöver en ny dysa, gör din research och kontakta endast de bästa företagen så att du garanterat blir nöjd.

Olika sorter

Det finns en mängd olika dysor för olika syften så se till att finna en leverantör som har erfarenhet av det just du behöver. De två huvudtyperna som du bör känna till är konvergenta dysor samt divergenta, där den tidigare smalnar av längs flödet medan den senare tvärtom breddas. Dess två grupper har sedan en mängd mer specifika underkategorier och beroende på syfte och behov kan du få exempelvis ringformad, korsformad och elliptiska flöden med olika tryck. Vad som passar bäst beror helt på syftet men lösningen som väljs ska alltid baseras i vad som ger säkrast flöde och mest praktisk användning.

Kvalitet och bredd

PNR Nordic AB är ett väletablerat företag som arbetar med att erbjuda avancerade tekniska lösningar i hela tolv länder, och däribland Sverige. Ända sedan år 1968 har detta företag arbetat med att designa, tillverka och noggrant testa dysor för en mängd syften så här behöver du inte oroa dig för att de dys-system du behöver inte kommer finnas tillgängliga. Skulle du mot all förmodan behöva en design som inte finns är detta ett företag som är måna om att tillfredsställa varje kund, och kan helt enkelt ta fram en skräddarsydd modell.

Olika behov

Olika branscher har olika behov, så när man ska investera i en ny dysa eller ett helt system går det snabbare att orientera sig om det företag man kontaktar har sina produkter och tjänster uppdelade enligt olika områden. PNR Nordic AB har en mycket lättmanövrerad sajt där du enkelt hittar information och exempel på lösningar för bland annat pappersindustrin, tankrengöring och brandbekämpning vilket gör det smidigt för dig att vid kontakt veta vad du behöver.

14 Nov 2013