Smslån för 4000 kronor

Fan! Det var min första tänka när jag fattade att jag inte skulle få ekonomin att gå ihop. Vill inte gå in i detaljer, i mångt och mycket var det nog mitt eget fel, men men, shit happens och så vidare.

Gjorde en snabb överslagsräkning och förstod att jag behövde ca 3500-3800 kronor fram till löning. Så vad gjorde jag?

Att låna av polare skulle inte hålla, i sådant fall skulle jag få ringa runt till halva bekantskapskretsen och låna typ femhundra spänn av åtta pers för att få ihop summan jag behöver, jag menar 500 kan de flesta låna ut men nästan fyra lax är lite svårare att få in.

Att låna av föräldrarna? Haha, nej tack, jag är trots allt nästan 30 år gammal och då vill man inte blanda in morsan och farsan så fort man får lite pengaproblem. Så kvar blev sms-lånet!

Försökte Googla mig fram och hittade direkt en bra sajt: SMS-lån 4000 där man direkt kunde jämföra alla sidor som erbjöd SMS-lån för 4000 kronor. Ganska snabbt hittade jag rätt och fick till och med låna pengar gratis! Det visade sig nämligen att många företag som erbjöd sms-lån faktiskt första lånet gratis, vilket gjorde att det kändes säkert att testa... verkar i alla fall som om myterna med ockerräntor inte stämmer, för om man får första lånet gratis... jag menar man tar ju kanske max ett smslån per år, och då kan man ju smslåna i flera år utan att betala ett öre!

7 Mar 2013