Vackra fastigheter till salu i Malmö

Hus i MalmöNumera så är det knappast någon som saknar Kockumskranen, även om det sved lite under ögonlocket då Malmös stadslinje förändrades och en epok gick i graven så är dagens nya hamnmiljö med vackra byggnader en fröjd att skåda. Den som söker vackra fastigheter till salu i Malmö ska se närmre på de olika hamnkvarteren och de spännande byggprojekt som finns på plats. Är man med på ett tidigt stadium så går det att utforma kontoret precis så som man alltid drömt om. Det är få saker som slår att lyfta blicken från datorskärmen och se vågor och fåglar, det måste man inte vara gammal seglare för att uppleva.

En unik miljö

De skånska städer som en gång låg lite sömnigt vid Öresunds stränder är numera minst sagt i ropet. Det handlar inte längre om platser som man aldrig har hört om utan snarare om viktiga strategiska affärscentrum där det kan vara otroligt viktigt att plantera den egna verksamhetens flagga. Precis som lediga lokaler i Helsingborg njuter av havsbris och utsikt så är Malmös hamnkvarter otroligt natursköna. Detta leder till kontorsmiljöer som känns stimulerande och spännande. Nyare byggnader har uppförts med tanke om att ta tillvara på den vackra omgivningen och det märks när man ser på nyare fastigheter till salu i Malmös hamn.

Fördelar med Malmö hamn

Vad är det då som får så många att hylla fastigheterna i de hamnkvarter som en gång enbart huserade tung industri? För att nämna några:

  • Det är nära till stationen
  • Det är nära till Malmö Centrum
  • Det är nära till vattnet
  • Byggnaderna är ofta nya och moderna
  • Det är enkelt att komma fram

Faktum är att man lätt tar sig fram i Malmös hamnkvarter, detta oavsett om man kör bil, cyklar eller går. Allting ligger inom gångavstånd och det gör att man känner en naturlig närhet och ett definitivt sammanhang mellan olika verksamheter och kontor. Det är förstås dessa fördelar som gör att så många väljer att se närmre på fastigheter till salu i Malmös vackra hamn.

29 Jan 2014